top of page

A STÚDIÓ

A fotóstúdió két 4 méter belmagasságú teremből áll. A nagyobbik terem 110 négyzetméteres, itt találhatók az egyszínű hátterek valamint itt lehet az ideiglenes háttérrendszereket felállítani. Ezen kívül itt van a 6 méter széles 4 méter magas betonfal nagyobb csoportképekhez, illetve modern letisztult képekhez, ami előtt 4 méter széles egybefüggő padló található. Ezáltal nagy térérzetet lehet elérni.

A fali tárolón összesen 5 féle színes 2,72 m papírháttér áll készen azonnali felhasználásra, ezen kívül igény esetén további tekercsek használhatók mobil háttértartókon (+20 féle szín).

Az ebből nyíló kisebbik 50 négyzetméteres teremben három berendezett szobabelső áll rendelkezésedre: 6 méter széles fehér téglafalberakásos vintage hangulató tér kandallóval és egy nagyméretű baldachinos ággyal, egy 4x3 méteres zöld-arany, stukkós sarok az elegáns képekhez, különféle padokkal, fotellel, székekkel, csillárral valamint egy faház jellegű sarok, egyik falán vízszintes faház elemekkel, mozgatható lépcsővel és a másik falon 2m magas farakással (farönkök). 

A BÉRLÉS

Kérjük, hogy pontosan érkezzetek, mert késés esetén nincs lehetőség az elveszett idő pótlására. Szeretjük, ha a fotós legrosszabb esetben is a megrendelőivel egy időben, de inkább előttük néhány perccel érkezik. Ez utóbbi esetben ő tudja fogadni a vendégeket. 

Ha tovább maradnátok, akkor ez természetesen csak abban az esetben lehetséges, ha nincs újabb fotózás utánatok, tehát célszerű erre előre gondolni és így foglalni.

Az alapár tartalmazza az alap asszisztenciát, vagyis a vakuk előkészítését és igényelt fényformálók felszerelését.

Amennyiben a fotós igényt tart alap világítások beállítására, esetleg fotózás közbeni segítségre, az sem okoz gondot.

Természetesen lehetőség arra, hogy a bérlő fotós által felkért fodrász és sminkes a helyszínen dolgozzon. Ehhez két beülős, világító tükörrel, asztallal és közvetlen áramellátással rendelkező helyet alakítottunk ki. Természetesen az ő munkájuk ideje is beleszámít a bérlés idejébe.

ESZKÖZÖK

• 4 db GODOX WITSTRO AD600 akkumulátoros stúdióvaku

• 2 db GODOX WITSTRO AD600PRO akkumulátoros stúdióvaku

• 2 db GODOX WITSTRO AD200 akkumulátoros stúdióvaku hozzá beauty dish, szűkítő, oktobox méhsejtráccsal, alapreflektor, ernyőreflektor, színező fóliák

• rendszervakuk

• szoftboxok többféle méretben, long focus reflektorok méhsejtráccsal, alapreflektorok, ernyők, beauty dish 70cm

• 2 db 1200 ledes led panel fokozatmentes fényerőszabályozással, terelőlapokkal és wb módosító fóliákkal

• 1 db LEDGO körfény, akkumulátorról és hálózatról is működtethető.

• többféle derítőlap, derítőlaptartóval, nagyméretű (140x200 cm) fekete és fehér oldalú hungarocell táblák

• állványok, háttértartó rendszerek

• füstgép

• GODOX X1 kioldó rendszer

bottom of page