top of page

2005 óta

VÁLLALATI FOTÓZÁS

ÉS FILMKÉSZÍTÉS

Van képünk hozzá. És neked?

Megnézed?

business01
DS5_2285_pp_edited.jpg

Képek önéletrajzhoz, honlapra

Portréfotózás

stúdióban

A fotózás bármelyik győri vagy budapesti bérelhető fotóstúdióban történhet. Lehetőség van hosszú távú együttműködésre is, így az új belépő kollégák fotózása kedvező feltételekkel és rugalmasan megoldható.

258-20150531-A_edited.jpg

Akár több helyszínen.

Rendezvényfotózás és filmkészítés

Legyen szó családi napról, sportnapról, díjátadó rendezvényről  vagy éppen karácsonyi ünnepségről, állok rendelkezésetekre! Fotózás mellett összefoglaló kisfilmet is készülhet, ha szeretnétek.

DS4_0872_edited.jpg

Képek honlapra, bemutatókhoz

Portréfotózás

helyszínen

A cég telephelyén is készülhetnek fotók, ami előnyös, ha sok embert kell fotózni, vagy környezeti portrékat (pl. munkakörnyezetben) is kell készíteni. Számtalan hátteret tudok vinni a fotózásra, így többféle kép készülhet.

csoki_edited.jpg

Termékfotók készítése

Tárgyfotózás, 

termékfotózás

A tárgyfotózás helyszíne lehet külső helyszín, de lehet fotóstúdió is. Akár egy terméktől elérhető, és szívesen vállalom webáruházak termékeinek bemutatását is képeken keresztül. Termékvideók készítésében is segítek, ha szeretnéd.

DS2_0638_edited_edited.jpg

Bemutató film vagy fotósorozat

Gyártási folyamatok bemutatása

Fotókon vagy filmen keresztül meg tudjuk mutatni, hogy milyen lépések sorozata vezet el a kész termék előállításáig. Remekül felhasználható cégbemutatáshoz, oktatáshoz, betanításhoz.

Ke%CC%81pernyo%CC%8Bfoto%CC%81%202020-02

Mutasd magad!

Cégbemutató film készítése

Lássuk, mivel foglalkozol! Segítek megmutatni a cégedet, a cég filozófiáját, a munkakörnyezetedet, szolgáltatásaidat vagy termékeidet. Beszélhetsz te is, de kérhetjük narrátor segítségét is. Vagy egyszerűen legyenek feliratok? Te döntesz.

KERESS!

 

Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 20 341 6611 

  • White Facebook Icon

ANRE MEDIA A Facebook-on

bottom of page