top of page

2005 óta

VÁLLALATI FOTÓZÁS

ÉS FILMKÉSZÍTÉS

Van képünk hozzá. És neked?

Megnézed?

business01
DS5_2285_pp_edited.jpg

Képek önéletrajzhoz, honlapra

Portréfotózás

stúdióban

A fotózás az ANRE MEDIA Fotóstúdióban történik, többféle háttérrel és berendezett enteriőrben készülhetnek fotók. Lehetőség van hosszú távú együttműködésre is, így az új belépő kollégák fotózása kedvező feltételekkel és rugalmasan megoldható.

258-20150531-A_edited.jpg

Akár több helyszínen.

Rendezvényfotózás és filmkészítés

Legyen szó családi napról, sportnapról, díjátadó rendezvényről  vagy éppen karácsonyi ünnepségről, állunk rendelkezésetekre! Fotózás mellett összefoglaló kisfilmet is készítünk, ha szeretnétek.

DS4_0872_edited.jpg

Képek honlapra, bemutatókhoz

Portréfotózás

helyszínen

A cég telephelyén is készülhetnek fotók, ami előnyös, ha sok embert kell fotóznunk, vagy környezeti portrékat (pl. munkakörnyezetben) is kell készítenünk. Számtalan hátteret tudunk vinni a fotózásra, így többféle kép készülhet.

csoki_edited.jpg

Termékfotók készítése

Tárgyfotózás, 

termékfotózás

A tárgyfotózás helyszíne lehet külső helyszín, de lehet a fotóstúdiónk is. Akár egy terméktől elérhető, és szívesen vállaljuk webáruházak termékeinek bemutatását is képeken keresztül. Termékvideók készítésében is segítünk, ha szeretnéd.

DS2_0638_edited_edited.jpg

Bemutató film vagy fotósorozat

Gyártási folyamatok bemutatása

Fotókon vagy filmen keresztül meg tudjuk mutatni, hogy milyen lépések sorozata vezet el a kész termék előállításáig. Remekül felhasználható cégbemutatáshoz, oktatáshoz, betanításhoz.

Ke%CC%81pernyo%CC%8Bfoto%CC%81%202020-02

Mutasd magad!

Cégbemutató film készítése

Lássuk, mivel foglalkozol! Mi segítünk megmutatni a cégedet, a cég filozófiáját, a munkakörnyezetedet, szolgáltatásaidat vagy termékeidet. Beszélhetsz te is, de kérhetjük narrátor segítségét is. Vagy egyszerűen legyenek feliratok? Te döntesz.

KERESS MINKET!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát!

+36 20 341 6611 

+36 20 590 7214

  • White Facebook Icon

ANRE MEDIA A Facebook-on

bottom of page